Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTIINTELLEKTUALISMEN

Antiintellektualismen

är avund och nazism

Lovprisar du dumheten

så bjuder jag dig en schism

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2023

 

Och vi vet ju hur det gick för Tredje Riket...




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-02-16 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP