Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HIMMELENS FRÄLSNINGSVÄG

Kristus är slutet på lagen

på lagen som frälsningsväg

Visst kan man komma en bit men

sen hejdar man sina steg

Korset står rest i min väg och

det blir kapitulation

Då kan försoningens kraft få

bringa en revolution

 

Kraften som kommer från Herren

inte från en religion

byter ut mollhjärtat mot ett

hjärta med dur i sin ton

Jublet får inta mitt inre

Mörkret får fly för Guds ljus

Det föds en sång i mitt sinne

och ett massivt bönebrus

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-02-16 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP