Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyrannen

Jag hatar denna man
har han ingen skam

Att stöta sin blodiga dolk
i detta fredliga folk

Du blir avskydd i alla dar
precis som Hitler var

När du bidar din tid
dör du ej i frid

I historien finns du alltid kvar
som den tyrann du var




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-16 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP