Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla poesi"recensenter" är misslyckade poeter (travesti på känt uttalande)


"RECENSENT"MOBBEN

Med mobben i hasorna

du löper ditt lopp

i utslitna trasorna

med blixtkrigets pop

Det viner om öronen

men allt är dock väl

ty jubel & fröjd du har

uti din själ

 

Nu flabbar hyenorna

på nätets savann

Nu spänner man senorna

Sen lägger man an

Mekaniska stalkers som

byggt en armé

När värvet är avslutat

sörplar man té

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-02-16 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP