Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: slurp av Anya


Elände

Jag frossar i elände ja
tittar på TV var da
nästa dag är det samma igen
den eviga hopplösheten
om och om igen






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-16 18:29



Bookmark and Share


  Margit Grell
Ja, det är svårt att värja sig..
2023-02-27

  Anya VIP
Kul att du blev inspirerad. Tack för det!
2023-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är numera alltmer sällan man kan se och glädjas av positiva nyheter som vi så väl behöver i tiden som är.
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP