Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SERVALEN

Servalen

är ett vackert djur

som hamnat i skymundan

Man ser blott leoparderna

och massornas begrundan

är ofta fylld av lejonen

och blixtsnabba geparder

som ständigt förekommer på

savannens "boulevarder"

Men någonstans i skuggorna

en skygg katt smyger runt

från Sydafrika upp till det där

som fordom hette Punt

Servalen, mina vänner

är värd uppmärksamhet

just för att den förgyller

denna del av vår planet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2023

https://www.youtube.com/watch?v=6okkKX3mjV4

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-02-17 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP