Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En prästman jag känt sedan sjuttiotalet. Strange days indeed.


BESVIKEN II

Besviken

för att jag blev

ignorerad

Besviken

för att jag blev

nonchalerad

Ty fordom 

blev jag alltid accepterad

Nu känns det som om

jag blev refuserad

En gammal vän

som jag ibland citerat

har månne ändrat sig

och resignerat

Det får jag leva med

men ses vi åter

så blir jag kanske

mannen som förlåter

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-02-17 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP