Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fritt ur hjärnan.


LIGGER DU LIKA LÅGT SOM ARDY STRÜWER?

Ligger du lika lågt som Ardy Strüwer?

Kommer du snart att göra en come back?

Ligger du lika lågt som Ardy Strüwer?

Ska du snart bli the leader of the pack?

Vad kallas verksamheten du bedriver -

om du bedriver någon verksamhet?

Sitter du i en lya där du skriver?

Känner du dig som Tintin i Tibet?

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2023

 

P.S. Sven Stolpe var cool! D.S.

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-02-17 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP