Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MANIFEST FÖR LUNCHBUFFÉER

En kamrat och jag hamnade i november 2018 i klammeri med en lokal restaurang här i Gävle just med anledning av hur begreppet lunchbuffé ska tolkas.

Jag blev t o m intervjuad i direktsänd tv av Robert Aschberg just om detta intermezzo och denna palaber.

Som stursk och orädd försvarare av just lunchbuffén vill jag här dra en lans för den. 

Lunchbuffén är ett bra alternativ för arbetarklassen. 

Därför utgår jag ifrån att de som angriper den representerar våra antagonister: överklassen.

Jag har aldrig gillat dem. De stinker. 

Lyckligtvis kommer de aldrig att kunna stoppa lunchbufféerna och/eller oss som skyfflar i oss av dem.

Jag har också starka skäl att misstänka, att den figur som i dessa spalter aktualiserat ämnet i fråga har gjort det just  p g a vår konflikt med restaurangen som har en annan definition av begreppet lunchbuffé än den vi hade och har.

Googlar man på mitt namn så är saken s a s biff. Förr eller senare kommer man fram till debaclet som alla idioter älskar att reta upp sig på - detta i en värld som bokstavligen håller på att falla sönder (vilket inte beror på förekomsten av lunchbufféer).

Det blev nämligen ett veritabelt ramaskri i (a-)sociala medier och annorstädes med anledning av restaurangdebaclet.

En storm i ett vattenglas tycker jag själv.

Men det finns alltid hjon.

 

LARZ GUSTAFSSON, livsnjutare, 18/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 714 gånger
Publicerad 2023-02-18 07:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk blir provocerade av min övervikt.
Det gör det faktiskt värt att vara överviktig.

2023-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP