Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BÄST ÄR ÄNDÅ DET KOMMUNISTISKA MANIFESTET

Livet är ett manifest

Mitt är kommunistiskt

Och sålunda en protest

mot allt som är fascistiskt

Pennalism och narcissism

krossar jag med nöje

Brackornas liberalism

väcker bara löje

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-02-18 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP