Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAR MAN TRÖTTNAT?

Har redaktionen tröttnat?

Vill man köra allt i botten?

"Ever get the feeling you've been cheated?"

(Ett citat från Johnny Rotten)

Ska en störd megalomaniker

torpedera alltihopa?

Ja, då får man sin Mats och gå

Men stenarna ska ropa!

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2023

 

 https://www.youtube.com/watch?v=_8mduTEvnU0

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-02-18 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP