Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NAIVISTISKT

Allt funkar som planerat

Bussen kom i tid

Där bor Di Levas syster

Snart är jag hemmavid

Angusbiffen från Dafgårds

spar jag väl tills i kväll

Falukorv blev min lunchmat

Sålunda - inget gnäll!

 

Glassar har jag i frysen

Ananassplit, minsann

Så stick och göm dig, pysen

Det är glass för en MAN

Hustrun har städat golven

Nu bara ett rum kvar

Det ska jag ta i morgon

Så, då var dikten klar!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2023

 

P.S. Sven Stolpe var cool! D.S.

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-02-18 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP