Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BENGT

Bengt har tänkt

att allt ska vara stängt

fast vi en gång

i tiden faktiskt hängt

Som en mur som

ovanfrån sig sänkt

finns blockaden

mellan mig och Bengt

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-02-18 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP