Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till en viss namne till Dali... (Save me FROM...)


EN DEL STÅR FÖR JANTE-LAGEN

 

En del står för JANTE-lagen

De borde ta sig i kragen

De är ett gäng medelmåttor

Ett gissel, en pest, ja, råttor!

Ja,  just dessa hattifnattar

tror andra här överskattar

de alster de producerar

Så därför man kverulerar

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-18 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP