Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN ENDA KÄNSLAN ÄR ATT INTE KÄNNA NÅGONTING......

Först när man gjort sig av med
alla känslor är man en man,
för den enda känslan är att inte
känna någonting mer än den
egoistiska överlevnadsinstinkten

-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-02-19 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP