Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leve mina selfies!


BRAVADODESPERADO

Bravadodesperado

måste visa vad han kan

Bravadodesperado

är en mycket ivrig man

Han älskar att briljera

med den myckna kunskapen

Bravadodesperado

Trynet dyker upp igen

 

LARZ GUSTAFSSON 19/2 2023

 

P.S. Sven Stolpe var cool! D.S.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-19 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP