Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snacka om att huvudet dominerar!


400821

Döden var 

ond men inte bråd

Det hela var

ett nidingsdåd

Kämpen föll

för iskallt stål

Blodet flöt

ur hiskligt hål

Forslades

med ambulans

Kirurgi

men inte en chans

Rida, rida ranka

Operation Anka

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-02-20 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP