Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här dominerar jag t o m över självaste Fabian Månsson. Hur ond kan man bli???


PREBEN PIASSAVA

En kille som såg ut att

heta Preben Piassava

dök upp i en reklamfilm

och flög sedan ned till Java

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-02-20 13:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P.S. Han kunde även ha rest till Warszawa eller Costa Brava eller Poltava. D.S.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP