Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ukraina 20 februari 2023



Det var en man på nyheterna
från vår utsände i Ukraina
Kameran fångade upp honom
Han var väl 40 så där och sa
"Jag bor i Lviv dom kom
och gjorde sönder allt för oss
Dom gick in och tog allt
Det finns ingenting kvar där
Precis allt är borta"..




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-20 19:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag lyssnade på nyheterna 20 februari i år, 2023. och uppfattade att mannen sa Lviv. Ni som bry er om att jag tar upp förstörelsen på olika! håll i Ukraina, titta gärna på medföljande karta. Där kan man se städerna i förhållande till varandra. Putins soldater har ju även tagit sig fram till vissa städer i västra Ukraina. Kolla via nyhets-sändningarna.


2023-03-04

  Annie b'larsson VIP
ag har varit väldigt orolig för alla städer där Putin och hans kriminella soldater tar sig in, mördar och våldtar. Är fruktansvärt orolig också för att Putin ska bomba sönder den gamla fina kulturstaden Odessa!

Jag stod i begrepp för ett par år sedan att resa dit - till Odessa. Men blev avrådd och ombedd att avvakta.

Men när kriget är över och vunnet av Ukrainarna, då skall jag resa dit!!
2023-03-04

    Tidsljus
Är det här en flykting från östra Ukraina som flytt till Lviv?
2023-03-04

  Lehva VIP
En naken beskrivning och därför så berörande. Han kunde vara jag.
2023-02-22

  Gunnar Hilén VIP
En rysk kommentator sa i statstelevisionen att man kan jämföra Sanna Marin och Estlands Kaja Kallas ondsinta, blonda arier som hatar judar och vill - av någon märklig anledning - utrota det ryska folket.

Ukraina har en mentalsjuk krigsgalen fiende att slåss mot som inte har nån skuld till dödandet och förstörandet.

15 000 värdeföremål är stulet från ukrainska muséer.

14 miljoner ukrainare är på flykt.

OCH DET FINNS MÄNNISKOR SOM STÖDER RYSSEN ÄNNU.

DET BORDE VARA FÄNGELSE FÖR DET.

Tack Annie !
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP