Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRASCHAR

Kraschar ibland

fast jag inte vill

Allt sätts i brand

Så ligger det till

Luften blir full

av splitter och kross

Det händer ibland

Ja, även hos oss

 

 

Eftertanken 

är krank och blek

Balsam finns

i Guds apotek

Helande löv

från himmelens land

Här rasade nyss

en bitande brand

 

 

Var morgon ny

är Herrens nåd

Han ger oss tröst

och Han ger oss råd

Kraschar ibland

fast jag inte vill

Ge mig din hand

Vi går en bit till

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-02-21 08:35



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Riktigt bra
2023-02-23

  Lottie Ålhed VIP
Ärlig och trosviss dikt med fin slutkläm.
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP