Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väntar på den nya jag!

 

 

I mitt hjärta

Bor

Inget liv längre

 

I mina känslor

Bor

Ingen kärlek längre

 

I mina tankar

Existerar

Ingen frid och fred längre

 

I mina drömmar

Skapas

Inga ljuva drömmar än mardrömmar

 

Ur mina andetaget

Släpps

Inga varma känslor ut

 

Ur och i mina dikter

Sprids

Inga gemensamma tankar ut

 

Ur mig kommer inget liv ut

In till i mig tas inget liv om

Omkring mig är bara dis och dimma

 

Dimmig disig och skuggig är mitt liv

Väntar!

Väntar!

 

Väntar på ett nytt liv in i mig utan en trasig själ

Väntar på ett barn inom mig utan trasiga drömmar

Väntar på nya drömmar utan några gränser

 

Väntar på den nya jag!

                                                                                                                                                                        




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-02-21 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP