Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den revolutionäre svensken


"jag hämtar posten när den kommer"
Det är inga problem.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-21 09:10



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Upp till kamp mot PostNord!!!
När dom ställer till det för oss
kunder. Mig tvingar dom ta taxi
för att hämta ut paket med Avi.
Jag är rasande!!!
2023-02-22

  Lehva VIP
Ha, ha ...
Och vad ska jag göra? Knyta näven i fickan =)?
2023-02-22

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha...ljuvlig satir !
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP