Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jodå, huvudet är fortfarande med. Högst upp på kroppen.


RICARDO KLEMENT

Ricardo Klement

Vem var han?

Ricardo Klement

En man som försvann

En hemlig främling

men ändå så känd

Ricardo Klement

Varje bro var bränd

Galgen blev slutet

på ett underligt liv

En galge restes

nära Tel Aviv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-02-21 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP