Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den revolutionäre svensken - II


Snart ska vi gå med i Nato
Då behöver vi inte vara rädda längre
Ja. Och vi behöver inte demonstrera
mer på gator och torg. Ja. Skönt.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-22 18:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ironi är oslagbart !
2023-02-24

  Lehva VIP
Skickligt att lyckas vara ironisk i en text =)
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP