Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossat glass

i dag känner jag
mig som krossat .
glass som gått i.
tusen bitar.
vem plockar.
i hopp mig så.
jag blir hel--

orkar inte kasta -
soppor ej handla.
.var är min kraft.
orkar ej gå ut.
med hunden.
orkar ej med denna rök-
som går in i mitt rum-
vad är det för ett liv.
springa till fönsrena för att få andas.
av birgitta skrev nu23-2 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-23 10:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En kort promenad med hunden och det kommer kännas bättre.
2023-03-01

  Fjellhuldra VIP
Fint gå ut med sin trofasta vän
komma ut din hund ger mycket
glädje god energi.
2023-02-28

  alicja lappalainen VIP
låt hunden ta dig ut. Djuren känner hur du mår.De är människans bästa vänner.
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP