Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket pengar får varje person?


Landet som kommer att betala turister för att besökas.

 

 

Taiwans premiärminister Chen Chien-jen har meddelat att regeringen har som mål att locka 6 miljoner turister till 2023. Som en första åtgärd kommer "utdelningar" på 5 000 taiwanesiska dollar ($165) att erbjudas 500 000 turister, enligt CNN.

Tjänstemannen uppgav också att den planerar att locka 12 miljoner turister 2024 och 10 miljoner till 2025.

Således görs "bidrag" på upp till $20 000 ($658) tillgängliga för 90 000 turistgrupper. Transportminister Wang Kuo-tsai sa att "bidraget" kommer att levereras digitalt och kan användas även för boende. Myndigheterna har dock inte preciserat hur pengarna kan begäras.

Åtgärderna syftar till att locka fler turister från nyckelmarknader inklusive Japan, Sydkorea, Sydostasien, Hongkong och Macau, men även Europa och USA.

Nästan 900 000 turister besökte Taiwan 2022, upp från 11,8 miljoner besökare 2019, enligt statistik från Tourism Bureau.
De flesta turisterna kom från Vietnam, Indonesien, Japan och USA.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-02-24 09:58



Bookmark and Share


  Koloristen
"Sex miljoner turister"? Hmmm....
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP