Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den revolutionäre svensken - III


Vänta bara till första maj!
Jag ska minsann tala om vad jag tycker!!

om både det ena och det andra.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-24 12:26



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Ha ha. . =)
Hoppas att vi får höra ifrån dig innan dess!
2023-03-02

  Annie b'larsson VIP
Men alltså...det här är också ironi...
2023-02-24

  Gunnar Hilén VIP
Jag ska försöka hålla mig.....Bra !
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP