Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skörden



den som inte sår skördar inte
men den som sår svarta frön
måste räkna med oår
stampat jordgolv
och ogräs i åkern
vilket värde har en människa
oavsett värv den har
är vi ändå värdefulla
då kriget härjar hemlandet
då vägs på guldvåg
de fattiga och rika
den siste blir den förste
om den högste faller
kommer andra i dennes spår
makt och dominans
trår de alla.

tack för idag klokuggla<3
städar bland mina texter arbetet fortsätter





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-02-25 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP