Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utrymme för mitt huvud? Ja! Utrymme för innehållet i mitt huvud? JA, JA, JA! Huvudsakligen JA!


EN PLATTFORM FÖR UTSPEL

En plattform för utspel

En ynnest i sig

Det händer så mycket

just nu inom mig

När intryck blir uttryck

är allt som det ska

En plattform för utspel?

Då tackar jag ja!

 

LARZ GUSTAFSSON 25/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-02-25 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP