Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kristendomshatarna ska brinna för evigt.


LILLE PALLE KULING

Lille Palle Kuling

är en märklig man

Väldigt styv i korken

Stursk, är faktiskt han

Men i Hades lågor

han ej kaxig är

Det blir långa plågor

när man hamnat där

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-02-26 14:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
HADES-å bra!
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP