Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ni kommer aldrig åt mig, era äckliga kristendomshatare! Till HELVETET ska ni!


NÅJDER OCH SHAMANER KOMMER FRÅN DJÄVULEN

Nåjder och shamaner

kommer från djävulen

Det är just därför de hatar

hatar kristendomen

De slår på löjliga trummor

rabblar förbannelser

De lurar gubbar och gummor

på deras välsignelser

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-26 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP