Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SHAMANER I PYJAMAS

Shamaner i pyjamas

förbannar och står i

Shamaner i pyjamas

Ett lurendrejeri

En religion från Satan

som dessa saluför

Shamaner i pyjamas

Jag hoppas att de dör

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2023-02-26 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP