Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HJÄLTARNA RYCKS BORT

Hjältarna rycks bort

Men Jesus Han står kvar

Han kommer snart tillbaka

Det är den tillförsikt jag har

 

Tiden här är kort

Men himlen är evighet

Där ska Satan aldrig

kunna vålla mig förtret

 

Här lider jag betryck

Men det är temporärt

Och när jag tänker på målet

så är det mödan värt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-02-27 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP