Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melodi: "Dschinghis Khan"/Dschinghis Khan


TSEDENBAL

Ball

Ball

Tsedenbal

Han var den coolaste

nittonhundratalsmongolen

Ball 

Ball 

Tsedenbal

Socialismen var

bästa läran under solen

 

På folkrepubliken

blev man ej besviken

Tsedenbal var mannen 

för sitt folk

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-02-27 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP