Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelse

Livet är värt att leva
endast om man
har något att uppleva




Övriga genrer (Aforism) av Kungskobran VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-01 19:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Upplev inlevelsen och levut den…
2023-03-02

  Staffan Nilsson
Livet är värt att leva oavsett!
2023-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Nickar instämmande.
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP