Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös semester

Åker iväg nångonstans där jag kan smaka, lukta, känna och se precis vad som helst jag vill.
Min frihet är lika stark som ett kolikbarns oundvikliga skrik, du kan endast ta min frihet genom att förkorta barnets liv.
Men även då triumferar jag.
Jag vet att jag inte än är en bra troende men,
hellre helvetets hetaste lågor än detta fängelset du byggt till mig.




Fri vers av safety
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-03-02 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

safety