Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du finns i minnet

i dag den.
4 mars min.
son roine .
är det din dödsdag.
den 5 mars.
min son jim .
är det din födelsedag.
du är nu också .
en ängel bredvid din bror.
den 3 mars för två år sen.
min granne hittades död.
i sin lägenhet dörren .
bredvid min dör.
jag grät o grät.
det är hemskt hade inte känt.

hans rök lukt på två veckor.
såg när dom bar ut han på en bår.
jag vill inte vet o se.
stod o tittade i ögat på dörren.
undrade var det var .
skrev i dag av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-03 08:58



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
livet vissat sina sidor till dig...
2023-03-05

  alicja lappalainen VIP
månad mars . mörka bilder.
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP