Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag råkade skriva till en 'poet' här inne. Ibland, precis efteråt, kommer jag på mig själv att känna, det där just skrivna skulle ju kunna få till och med en brasa att flamma upp och brinna, om skrivet på ett först papper, sedan knyckla till det och


Jag tycker om...





Jag tycker om...

...då du driver med mig och mina försök,
då har jag sällskap ombord på 'livets båt'.

En bästa väninnan har uttryckt saken på det viset,
att livet är som en färd med båt.

Hon har dock inte sagt något
om storleken på båten.

Om den är liten, stor, rank
eller bara flyter omkring likt ett spökskepp...

plötsligt ur dimman eller isberget
sig utkristalliserat, materialisert...




(2023 03 04)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-08-27 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP