Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indigo drömmar


Vibrerande toner

kroppen vaknar

jordiska strömmar

frekvenser jag saknat

du har funnit vägen till källan

ditt hjärta är öppet och mjukt


Jag famlar i mörker och ljus

rinner ner längs en väldig flod

släpper taget och ger efter

vi smälter samman, bortom ord



Vi färdas tillsammans

du är den, jag kunde va

längs olika vägar, förenas vi

i varma hemlighetsfulla hav







Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 87 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-03-08 21:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint! Jag tycker om den..
2023-03-16

  Kungskobran VIP
Fint gillar
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu