Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt om den vackra våren.


Våren nalkas!

Våren är här, med solsken och ljus,
Fåglarna kvittrar och allt blir så grön.
Blommorna blommar och doften är ljuv,
Allt känns så nytt och så friskt och så skön.

Träden får knoppar och löven blir stora,
Naturen vaknar och allt blir så vackert.
Luften är mild och allt känns så roligt,
Våren är här och allt blir så härligt.

Vi går ut och njuter av solen,
Vi känner oss glada och fria och lätta.
Vi tar in allt det vackra omkring oss,
Och känner att livet är underbart.

Så låt oss njuta av vårens tid,
Och allt det som den har att ge.
Låt oss leva och känna och älska,
Och njuta av livet så länge vi lever.

Av: Ahmed Wickedpedia Alabed




Bunden vers (Rim) av Ahmed Alabed
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-10 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Alabed