Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text A GREAT CAT! Av Ewa-Britt Nilson 2023-03-10. När en annan bara har en stund på sig att skriva kan det bli ungefär som Åsa säger att förmågan att sjunga är i Melon.


Kommentar på en text (2643) bara orimliga rim





Tord har berätta för mig låtit,
att katten kunde väl ha gråtit,

då den hem till just honom kom,
där det luktade av pastej o rom,

den ej skulle ha åka fått,
samman med hans fru och smått,

till framtiden han dock längta kan,
då egen kattmat satts fram då hann.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-10-17 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP