Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi som tror oss om att vara goda


Gott och Ont

Ingen människa vet
var den tar vägen
under omständigheterna




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-10 20:17



Bookmark and Share


  Margit Grell
Kommer att tänka på människans val.
Det fria valet hur fritt är det? Intressanta
rader!
2023-03-13

  Anya VIP
Tänker att vi inget vet om morgondagen....det som står överst förstår jag inte.
Fin dikt!
2023-03-13

    Lena Staaf VIP
Tror vi oss vara goda? Jag tvivlat på det.
2023-03-11

    Ett utkast
Så länge vi lever vet vi väl vart den tar vägen?
2023-03-11

  WyS VIP
Dessa ord säger så mycket om medvetenhet/omedvetenhet!
Som man sår får man skörda
Självskadebeteende....eftersom allt återvänder till källan!

2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP