Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svensk dikt

Kärleken inom mig är redo att komma ut.
Att vara killen i dina drömmar är drömmen för mig.
Jag vill vara den du tänker på när du ler.
Jag vill vara den du håller i handen när du går i parken.
Jag vill vara den du skriver om i din dagbok.
Jag vill vara den som är i din närhet dygnet runt




Fri vers av LoveIsHell
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-08-12 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoveIsHell