Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullskalesocialism

Staten är min trygga famn
varthän jag tar mig fram
så finns den vid min sida
tillsammans med socialen och SIDA
tag inga egna initiativ
då vandrar du på felan stig
du måste tycka som staten vill
håll käften och sitt still
staten vet vad som är bäst för dig
håll käft sitt still och tig








Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-11 20:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så bra. Vi tror vi är så fria i detta landet men du pekar på något annat.
2023-03-12

    Ett utkast
Den som alltid haft lätt för att sitta still måste få säga vad hon tycker! Folk har gjort fel.
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP