Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skepnader


Fingers

I´m waiting here

Love is on your mind

Stroking some fingers

Oh what a dreadfull kind

 

Hate is gone in our ways

Love is filling our dirty days

 

You´re sitting there

I will wait a couple of days

Before I move on

It reminds me of our foolish ways

 

Hate is gone in our ways

Love is filling our dirty days

 

If we are getting foolish

When we suddenly meet

Out in the city

On a snowfilled street

 

Hate is gone in our ways

Love is filling our dirty days

 

I now stand here

You know what to say

To wreck us up

And ruin our day

 

Hate is gone in our ways

Love is filling our dirty days

 

Keep it low

And as humble it can be

Our love will grow

You that for sure will see

 

Taleptox Skrev

Den 20230312

<+>




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Taleptox VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-03-12 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP