Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obegripliga analogier


Tidfull bedömning

Varför räknas det tidlösa av en del

som ett eftersträvansvärt värde?

När vår tillvaro och verklighet består

Av tid och rum

 

Taleptox Skrev

Klockan 13:36

Den 20240428

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-28 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP