Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sierskan


sierskan hämtar glaskulan
ur det låsta skåpet
och ställer den på bordet
därpå tar hon bort duken
blottar den glänsande globen
tittar in i djupet
betraktar varelserna därinne
de rör sig bland tidens ström
hon viskar
säg mig varför gör ni på detta viset
varför finner ni inte glädje i nuet
vad söker ni ?
vi som står utanför önskar er harmoni
sierskan suckade
lade duken över de sovande
och låste åter in kulan i skåpet
där friden bor









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-03-14 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP