Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solglasögon

Jag skriver för att höra min egen röst
Jag skriver för att få allt att stanna
Jag skriver för att måla över mig själv

Jag vet inte vad du innebär
Jag vet inte så mycket trots allt

Men en sak vet jag med säkerhet,
Vi bär alla solglasögon på insidan
Det gör vi trots allt.
Om vi bara ser på livet
Som en resa utan slut
Vi tar aldrig slut
Iallafall

Men vill du ändå åka med mig
Vi kan tugga asfalt och spotta tuggummi på paraden
Köpa glass och vila i solen




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-15 01:02



Bookmark and Share


  Irene Backström
Har precis köpt solglasögon på Apoteket!
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord