Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon, Juli

Allt, gott
Milo spyr i en plasthink
det är någon som drar mig framåt
på min morgonpromenad
solen strålar oss ut på stan,
och vi badar i den
ursinningslöst




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-15 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord