Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem tror på mig

vem hjälper mig.
när jag tappar taget.
orken tar slut.
kämpar för att orka.
jag ligger vaken .'
hela nätterna.
kan inte sova.
hatar den röken.
som går in i mitt sovrum.
måste springa ut i köket.
stå vid fönster få luft.
när blir sista andetaget.
orkar inte ta sig till vårdcentralen.
vad tänker dom på som röker hela nätterna.'
av birgitta skrev i dag 16.3.2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-16 09:54



Bookmark and Share


    Tidsljus
Du själv måste tro på dig.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP